Stövelplaner och beslutsångest

Jag hade tänkt köpa nya ridstövlar nu efter jul nu när jag har lite pengar, och mina shortchaps håller på att falla sönder, de har hållit i över två år, så det är väl inte så konstigt ;).

Och dessa modeller är de jag väljer mellan

1. Mountain Horse supreme high rider.
Riktigt snygga och verkar sköna också, stilrena och inte så tjock sula, det enda minuset skulle väl vara priset, eftersom jag bara rider på ridskola känns det inte värt att lägga hur mycket pengar som helst på utrustning. Fast jag jobbar ju, så jag tjänar ju faktist lite egna pengar, och så kanske det är rea nu ;)

3999:-
http://www.gladahasten.se/



2.Bocaj
Snygga, men egentligen liite för mycket för min smak, är lite mer åt de stilrena hållet, men dessa är faktist riktigt snygga också, och i lite bättre prisklass än MH. Ska prova dem imorgon, om de är sköna kanske det blir dessa :D

2495:-
http://www.gladahasten.se/


3.Mountaion Horse Richmond Highrider
Dessa är också snygga och stilrena, men det som jag inte gillar med dessa är att det är så tjock sula, men det som är väldigt bra är att ridskolans hästar har stigbyglar som passar med undersidan på dessa stigbyglar. Men annars riktigt snygga och inte så farligt dyra.

2999:-
http://www.gladahasten.se/



Jag har alltid så svårt att bestämma mig, men jag och elin ska till Glada Hästen i morgon och då ska jag prova alla tre stövlarna, köper nog inga stövlar i morgon, men jag kanske hittar något annat på rean, skulle behöva nya ridhanskar då mina är borta.

/Maria

Kommentarer
Postat av: Lisa Fager

BOCAJ SKA DE VA MARIA!!! DOM SKA JAG KÖPA!:D

2011-12-26 @ 21:36:28
URL: http://tavlingsponni.blogg.se/
Postat av: Stina

Bocaj är GRYMT sköna - provade ett par i somras och höll på att dö. Så sköna stövlar, hade jag vetat om det när jag skulle köpa för ett år sen skulle jag lätt tagit dem! Har dock inte ridit i dem men antar att de är bra där med, höhö!

2011-12-26 @ 23:15:59
URL: http://popcornponnyer.blogg.se/
Postat av: isa

jag har bocaj stövlarna och ääälskar dom ! de är syntet/kalv läder och är därför väldigt mjuka och har schysst passform :)

2011-12-27 @ 19:08:06
URL: http://annaisabellakarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0