I'm alive!

Hej, det har varit lite sisådär med uppdateringen sista tiden, men det är så mycket med skolan nu, och den prioriteras för allt annat. Är också så skoltrött och trött på det mesta i livet just nu, behöver verkligen sommarlov nu! Nu är det i alla fall två riktiga skoldagar kvar, och sedan ska vi jobba med vår show i två veckor. Den 15 juni får jag äntligen sommarlov! Har ett hemkunskapsprojekt, Svenskaredovisning och en bilduppgift kvar att fixa, sen är jag klar med allt! Ska försöka plugga ikväll och sedan hinna ta en springtur.

Ses senare! :D

Prinsen var inte direkt på fotohumör i söndags...


Sool! :D

Vädret är helt underbart, det var förövrigt vårdressyren idag, och jag är nöjd! Skriver mer om det senare. Lancelot var superfin i alla fall, lite spänd bara och jag var rätt nervös, men jag är nöjd med vår insats!

Vi har varit hos min mormor och haft mors dag fika och resten av dagen har jag solat. Senare ikväll åker jag till Moa och sover där, vi har klassdag på österängarna imorgon, så uppdateringen blir inte så bra imorgon.

Vi hörs och ses!



Solen är underbaaar!

Gud vad varmt och skönt det är ute idag!

Idag har jag studiedag, ska rida privatlektion för Hanna på Zingo runt tre, sen hoppträning klockan sex! Känner att jag kommer vara heelt död efteråt eftersom jag fortfarande inte är frisk.. Nu har min hals "svullnat" upp och kan typ inte andas då och då.. och nästäppt! Usssch..

Idag kommer ju bästa Korall hem! Äntligen :D Ska till rehab troligen efter privatlektionen, har saknat henne såå! I morgon blir det uteritt och troligen terräng träning med fullbloden!:) trevligt!

 

image descriptionimage description


Stan!

Har varit på stan med Elin en sväng, köpte shorts ett linne och lite småsaker. Tänkte sätta mig ner i solen och plugga SO en stund. Imorrn är det hoppträning, känns som jag inte har hoppat på evigheter, så taggad är jag!

Nej, nu har jag lite skolarbete att fixa så jag bloggar mer senare! :D



Hej dålig uppdatering!

Sitter i skolan,har en verkligen ovärd dag! Elevensval, ta igen.. har dock inget att jobba med.. men men, bara att chilla ;)

Idag ska jag och maria ner på stan, kolla lite och fika osv! mysigt :) I morgon kommer bästa K hem, ska med och hämte henne på rehab! I morgon är det studiedag, ska rida privatlektion på Zingo klockan 3. ska testa med sporrar innan söndagens tävling! tagga ;)




Hur långt man än har kommit så är det alltid längre kvar

Hello allihopa, den här kvällen kommer bestå av träning och plugg. Har spenderat eftermiddagen i solen och alldeles ska jag träna med Mickis, får se vad vi hittar på. Sedan ska jag skriva klart min svenskaredovisning ikväll, välja ut filmklipp till osv.



See ya!

Veckoplanering

 

 


Döende? Mja..

Känns som om jag ska dö.. haha stay positive!

Skolan gick segt, inget speciellt hände förutom att vi bestämde vad vi skulle vara på spex fotot! Vår klass är så tråkig så vi ska vara kända personer.. ingen aning vad jag ska vara, ge tips tack!

Kvällens göra

* Plugga biologi

* Duscha

* kolla sporrar

* veckoplanering

 


Åh nej!

Börjar bli förkyld! usch usch usch ..

ca 3 veckor kvar i skolan, fyfan va nice! längtar såå.. Taggar vårdressyren på söndag, wiho! Jag och dressyr.. går sådär men det känns riktigt bra!

Nu ska jag pallra mig iväg till skolan, bloggar mer ikväll!:)




Beslutsångest..

Ska köpa nya sporrar. Antingen vanliga juniorsporrar eller lami-cells plast. Man får ju inte tävla i lami-cells men jag tävlar ju bara klubb än så länge.. Vad tycker du?!

eller lami-cell


Hej och hå...

Långhelgen har gått superfort! trots att jag inte har gjort något speciellt..

I torsdags tog jag det lungt och sen kom maria på kvällen och sov över. I fredags red vi unghästen och höll på där borta. i lördags hade jag stallgänget och var ledare för småbarnen i stallet! Idag har jag varit i stallet, ridit en häst och haft USEK möte.

Red fina fina Doloress. En stor mörkbrun häst på ca 170! Vi red fram självständigt och sen gick vi in på två volter. Vi fattade galopp och gjorde två avbrott till skritt och sen ny galopp osv. I slutet gjorde vi lite enkla byten, åååh så fin hon var! Kan inte vara mer nöjd, hon va lydig och som en dröm!




Utkast: Maj 20, 2012

Tänkte sammanfatta dagen lite kort bara,

Haft en mysig dag med mormor och morfar mamma och kusinerna i stugan. Årets första dopp -check, 15 grader var det, men jag doppade hvudet och hoppade från bryggan, det är ju snart sommar ;). Möte med världens BÄSTA ungdomssektion, mysig skrittur barabacka på Ymer till hagen(insåg att jag inte ridit barbacka på typ ett år...) En ganska skön söndag och jag känner mig för första gången på länge utvilad, den här långhelgen behövdes!

Nu ska jag kolla på Tv en stund och sen sova. Bloggar mer imorrn! :D

Gammal bild på mig och Zindra från majpokalen 2010 tror jag det var



Sommarstugan!

Skriver bara ett snabbt inlägg  här innan jag åker iväg till vår sommarstuga över dagen. Tänkte bada för första gången iår om det inte är för kallt i vattnet ;). Efter det åker jag direkt till Sterk och US-möte så jag kommer inte hem föränn ikväll, så jag bloggar då :D

Kram :D

Power Dream









Long time no see...

Det blev lite kass uppdatering under gårdagen, men jag sov hos Elin från torsdag till fredag. Hon, jag och Johanna åkte ut till Elin & Johannas mormor och morfar och pysslade lite med hästarna. Vi fick även rida lite på Drutten, som Elin har skrivit om häär tidigare, 5 år är han och han var väldigt mysig. Han är inte riktigt igång så vi red inte så länge, men det lilla jag red kändes det bra. Inte så stort som jag hade förväntat mig faktist ;)
Det kommer även lite ridbilder såsmåningom när Elin har skickat dem till mig, men här har ni ett smakprov iaf :D

Stooor häst, liiten Maria...



Privatlektion!


Red Lancelot för Michan i tordags, och jag tror aldrig han vart så fin! Han hade gått för Marianne på morgonen så ha var genomriden och fin och framme för skänkeln redan från början. I framridningen red jag mycket tiometersvolter som det sedan är i programet, och sedan sidvärts på samma linje som i programmet. Red även mycket på medellinjen för att se att han verkligen är rak, han går gärna vänsterställd. På slutet red jag igenom programmet en gång och det kändes bra, han var verkligen super super fin, är så nöjd! Är taggad till tävlingen på söndag nu, min och Lancelots dressyrdebut, det kan gå hur som helst. Hästen kan, det vet jag, vi får bara se om jag kan rida ordentligt ;)

Red även Flamingo på kvällen, och även hon blev riktigt fin och tuffade på bra, så det var en väldigt bra dag ridmässigt kan man säga.


Svar på frågestunden!


today.


Snart såå!

 

Filmen är klar och håller på att laddas upp! haha..

Maria och jag kollar lite bloggar osv, snart kolla på vd!


Frågestund!

vi svarar i ett Video inlägg ikväll!


Morning!

Sovmorgon på en torsdag, jag klagar inte. Nu ska jag iaf snart börja fixa mig, fixa outfit till träningen och putsa mina stövlar. Åker ivåg mot Sterk vid tre och rider klockan fyra. Ska rida lektion ikväll också.



Ikväll åker jag nog till Elin och sover där, och imorgon åker vi till hennes mormor och myser med hästisarna. Uppdateringen idag blir nog inte super, men jag återkommer imorgon :D
Azze, Drutten, jag och Elin :D


Natthumor!

Sitter och skrattar åt mina kära vänner Vendela och Sanna, deras grymma blogg hittar ni HÄR!

 

 

 

 

 

 

 


Tävling

http://teamjumpers.se/?p=266

 


Give me!

Är sjukt sugen på att köpa dessa sporrar. Dock får man inte tävla i dem, men man kan ju alltid träna i dem!

De finns här på Hööks för 99kr!


Kvällens kvar att göra.

- Duscha

- Skriva klart musik inlämningen.

- Prata med vän.

- Tv



Till min bästa.

Jag är så glad att jag har dig. Du förstår mig så bra. Du vet mina svagheter och mina styrkor, du kan mig så bra. Jag kan inte ha en bättre vän än dig, du är perfekt!
Visst, vi har våra stunder när vi blir små irriterade på saker vi gör, men vi struntar i det och blickar framåt. Been there done that ;)

Vi hjälps åt när någon mår dåligt och får varandra alltid lite gladare! Jag kan inte önska mig någon bättre vän, jag är så glad att jag har dig! Du är den som får mig glad, den jag kan ringa när som helst och bara prata. Jag vet inte vem jag skulle vara utan dig, jag älskar dig Maria!♥

Varför jag inte har bloggat.

Jag har haft en tuff skolvecka och många saker runt om mig har hänt. Mycket med dåliga kompisar osv, så jag känner att jag tar vännerna före bloggen just nu! Fick mig en tankeställare för några dagar sen. Man ska alltid ställa upp för vänner, oavsett.

-

Korall är fortfarande inte hemma. Hon behandlas på rehab och har det bra! Hoppas hon kommer hem snart, tyvärr är det lite oklart när hon blir "frisk förklarad" men hon har ju ingen allvarlig skada så snart borde hon stå i sin box igen! Gud vad jag saknar det lilla livet. Det är många tankar som snurrar i huvudet när jag hör namnet Korall.

Tänker bland annat på hennes fina ögon, gud vad jag saknar den ponnyn.. Kom hem nu!

Ska jag erkänna är det lite jobbigt att se hennes tomma box, även om jag vet att hon snart kommer hem igen. Många tankar snurrar runt och jag har svårt att fokusera på tex skolarbeten osv. Vill helst till mina underbara vänner eller mitt andra hem. Stallet.

vackra, vackra, vackra ponny. jag kan inte stirra mig mätt på henne.



Veterinären

Har precis kommit hem från att havarit hos veterinären med hunden, han har nå exem i pälsen och har varit lite hängig så nu ska han äta penicillin och kortison i 20 dagar samt bli tvättad med klorexerinshampoo var tredje dag. Hoppas han blir bättre nu lilla skrutthunden.

Världens bästa! <3




Funny

Här kommer det några fler roliga videos ;)







Kaos!

Nu har jag inte bloggat på ett tag, men jag har väldigt mycket att göra för tillfället. Min dator gick ju som sagt sönder i fredags, har ingen aning om vad som hänt med den, skärmen fladdrar och det är sträck överallt. Jag har i alla fall lyckats rädda mina skolarbeten, men min värld rasade ändå lite när datorn gick sönder, har typ mitt liv där i.

Jag är dessutom väldigt trött och har inte riktigt motivation till någonting just nu, men ska försöka hålla igång bloggen. Lancelots hälta var inte långvarig i alla fall, som tur är. Jag red honom igår, det gick väl sådär, men vi ska rida för Michan på torsdag, trimma lite inför vårdressyren!

Nej, nog klagat för min del, nu ska jag snart bege mig ut på en springtur och rensa tankarna lite, ha det gött! :D

Videobloggar har förövrigt blivit mitt nya liv, och lillabloggen är garanterat favoriten, enjoy!








Hoppträning!


I fredangs var det hoppträning, regnet öste ner så vi höll till inne. Jag hade Efendi och det gick super! Det var första gången jag hoppade honom och det gick hur bra som helst. Han var lite lik Lancelot i sättet man måste rida i hoppningen. Det känns som att det här skulle kunna bli riktigt bra!  Vi hoppade i alla fall en serie med tre studs, ett gallopsprång, räcke ett galoppsprång till ett till räcke. Först hoppade vi igenom den och sedan utan händer några gånger.

Sedan avslutade vi med att hoppa en oxer på långsidan, och det kändes riktigt bra! Jag är i det stora hela nöjd med passet och det var roligt.

Lancelot är halt förästen, och jag som skulle rida för Michan på torsdag, inte bra alls. Vet inte vad det är för fel dock, han har väl antagligen levt rövare i hagen eller något.

Nu ska jag inte klaga mer, hörs imorrn :D



Sveland cup!

Det har varit full fart hela helgen kan man säga, började kl 9 i lördags och stod på banan på förmiddagen. Nästan ingen som rev eller nåt så det var rätt lungt, behövde typ inte göra någonting. Stod i cafét med Mickis efter lunch, och framåt kvällen var väl båda lite övertrötta så det blev lite flummit stundvis. Imorse började jag kl 8 och har stått vid grinden. Det är ganska roligt för att man får så bra koll på vad som händer hela tiden även fast man inte behöver göra så mycket.

Men nog pratat om det, nu är jag i alla fall hemma och har sovit några timmar. Tänkte snart ta en promenad eller något. Min dator har gått sönder också, så nu kommer uppdateringen inte bli lika bra, har vår familjs dator nu, men eftersom min dator är en skoldator så har jag den jämt med mig, och kan blogga i skolan och så. Och alla mina arbeten är där i såklart, min filmanalys som vi snart ska redovisa, och vi har SO-prov nästa vecka. Det här känns mindre bra, men det löser väl sig på ett eller annat sätt.

Arkivbild från luciashowen, innan hippologdansen

Nu ska jag gå och duscha och hitta på nåt annat, läsa lite i sista hungerspelen kanske.


Home :D

Nu har jag nyss kommit hem från Sterk. Hoppträningen gick kalas, skriver mer om det senare. Nu ska jag äta mat och duscha först. Sen blir det fredagsmys med popcorn och Vampire Diaries. Ska vara funktionär på Sveland cup som går på Sterk hela helgen.

Nu ska jag äta mat :D Blog you later!

Ett av de nya hindrena :D


..

Tar tid att vänja sig, men när du har blivit van vid det så tar det tid att ångra sig.


true

När man gör rätt, minns ingen. När man gör fel, glömmer ingen.

finaste älsklings ponny!



Och nudå!?

Vad gör man nu, när man redan har slutat skolan och det är helg?

Jag började 9.05 och slutade 9.55 - värd dag!

Klockan tre idag ska jag åka buss till stallet, hoppträning på schemat! Möter upp maria och hänger lite där innan, trevlans!


...

tjejer bli kära i det dom hör, killar blir kära i det dom ser, det är därför tjejer bär smink och killar ljuger.


5 saker..

• Jag är rädd för kryp, även mygg & blomflugor å sådana löjliga saker.. hahaha

• Jag är naturligt blond.

• Jag är äckligt mörkrädd.. ibland till överdrift..

• Jag vet inte hur jag fortfarande kan lyssna på Satan i gatan, gjort det sen den kom ut..minst en gång per dag!

• Jag älskar att göra mina vänner glada!


words.


This or that!

Deniro – Tretorn – jag har aldrig haft ett par deniro så tretorn! jag hade mina i tre år och va väldigt nöjd!

 

Dyra märkeskläder – Billiga som är minst lika bra – de som är snyggast till bra pris.

Ridhus – Paddock – Vet inte, sommaren helt klart ute, helst inne på vintern..

Ponny – Stor häst – Ponny helt klart!

Rida med sadel – Svårt, det kan vara härligt när hästen jobbar på bra då har jag gärna sadel. Men jag rider gärna ut barbacka eller tar en slappdag i ridhuset barbacka!

iPhone – Android

Zingo – Korall - Det går verkligen inte att välja på de! De är helt olika och jag älskar båda lika mycket!

Katt – Hund

Svart – Vitt

Scapa – HV polo – Korall har två st hv polo, de har bra kvalite och är stilrena!

Shoppa till dig själv – Till hästen

Säkerhetsväst – Inte Säkerhetsväst - Jag har väst när jag hopptränar. I dressyren blir jag rätt lat och sträcker inte upp mig utan "hänger" i västen. Så i dressyren gillar jag utan!

Räcke – Oxer - Känns mer naturligt för hästen att hoppa större!

Överpigg häst – Överlångsam häst

Blå outfit – Röd outfit

Blondin – Brunett

Slö & Lugn – Pigg & Het

Dator – Mobil

Pojkvän – Vänner

Svarta – Ljusblå tretorn

Lindor – Benskydd - båda är supersnyggt!

GPA – JW-hjälm

Ridspö – Sporrar – beror helt på häst

Chaps – Ridstövlar

Vår – Höst

Täcke – Inte täcke – När det behövs.

Lektion – ”Rida själv” – markarbetslektion/hopplektion är kul!

Uteritt – Dressyr - man kan rida dressyr på uteritter också.

Uteritt – Hoppning

Skimmel – Svart

Brun – Fux

Ung häst – Äldre häst

Chockrosa – Orange outfit

Fux eller Skimmel


Ny header!

Jag och Maria funderar på en ny header, någon som är villig att göra en eller någon som vet någon som gör?:)

Kommentera isåfall.

pärlan,pärlan,pärlan,pärlan,pärlan <3




Bloggtävling!

Gissa åldern på denna ponny! Vinnaren vinner en länk!


Kommentera i detta inlägg :)


snart tävling, håll utkik!


words.

Every man needs a woman when his life is a mess, because just like the game of chess, the queen protects the king.


härliga vårdag.



Today!

Idag slutar jag 14.20, ska hem och slappa! Har ingen häst idag, rätt skönt!:) Jag ska skicka lite bilder till kompisar och bara små fixa!

Och glöm inte att hålla tjuvkik här på bloggen, i eftermiddag kommer en tävling upp : Gissa hästens ålder?



känner att jag hela tiden tar den här bilden. men jag gillar den på något vis, vet inte om det är ljuset eller bara motivet...


 


Utvärdering: Swap

Igår red jag somsagt Swap. En fin tinker på 20 år(?). Jobbade mycket med bakdelsvändningar och volter. Först gick han emot vänster skänkel lite men det löstes på vägen. I slutet blev han vääldigt fin och jobbade på bra! Super nöjd elin, som fick rida lite ;)

 


Gårdagen

Fick hoppa in i hoppgruppen idag på den nya ponnyn Ivanhoe! Han är riktigt fin, men vääldigt speciell! Han är rädd när någon annan ponny tex kommer mot honom.. Men jag tycker allt gick super hoppade räcken, oxrar och 5½an! Tills jag ramlade av.. Helt plötsligt blev han rädd för ett räcke på 40 cm?! Jaja, bara sitta upp igen, sen var han superfin men lite spänd :) Överlag så är jag nöjd, hoppas jag får fortsätta med honom:)

Idag slutade jag 11.55, nice! har lite ont i huvudet men det går nog över, fick en lätt hjärnskakning.

Senare idag har jag och maria stallfritids och sen ska jag rida Swap! Hoppas vädret blir bättre så man kan rida ute.

bild från arkivet.

 


Godmorning sunshines!

Hello allihopa, ska snart bege mig mot skolan, vi har kort dag och slutar 13.15 så jag är hemma till halv 2 igen, det är skönt. Ikväll ska jag till Sterk, först fixa Roberto och sen Swap åt Elin, för vi ska ha stallfritids sedan på kvällen, så då behöver hon inte gå ifrån :D. Det regnar ute, lite mindre roligt men men, paraplyet får bli min bästis påvägen till skolan idag, så ser jag förhoppningsvis inte ut som en dränkt

Hästarna fick gå ut i sommarhagen inatt för första gången iår, och såklart spöregnade det när jag vaknade... Vad tror ni var det första jag tänkte på då haha ;)


Skolan, snart redovisning..

Sitter med Ida i skolan, nu ska vi ha so sen engelska och därefter redovisning! Kill Me...

Vi poppar musik och är allmänt störda ;)
Efter skolan måste jag ladda min mobil och kolla bb! Viktiga saker i livet :*

Nu börjar vi, gör ett hiss/diss senare efter skolan!
/Elin :)


God morgon!

Nyss vaknat, äter frukost och kollar på vakna! standarD

Idag har jag ingen ponny alls. skit trist, ursäkta ordvalet!;) Korall på rehab och ridlektionen är "inställd", gruppen innan ska ha hoppning och då bad de om dubbeltimme. så nästa vecka har vi dubbeltimme hoppning!
Jag ska fota emelie och dollar när de rider dressyr i paddocken och sen kanske lite på åkern!:)


saknar pärlan <3



♥ Svenska björnstammen ♥

Världens bästa








spelas just nu..








tankar som far i mitt huvud..

.. just nu är Korall.

Jag kan inte beskriva med ord hur mycket hon betyder för mig. Hon är den gladaste och den mest positiva ponny jag träffat med alltid rätt inställning till livet! Det spelar ingen roll vilket humör jag är på när jag åker till stallet, hon får mig alltid glad och det är jag glad för. Om man har en dålig dag och bara vill försvinna gör hon det värt att kämpa. Det spelar ingen roll om hur dåligt man mår, hon vänder det alltid och man börjar se ljust!
Om jag är osäker på något får hon mig att känna mig trygg eftersom jag vet att hon accepterar allt och gör alltid sitt bästa.


Jag är så glad att jag har henne. Allra finaste ponnyskrutten!




27/9-2011 - för alltid


...

jag saknar det som jag älskar.



Har jag ramlat av eller något?!

Dagen började sjukt dåligt, försov mig till halv tolv och missade såklart engelska nationella muntligt! starkt jobbat elin!

Vaknar med vääärldens huvudvärk och ont i nacken och ryggen. har jag ramlat av eller något?

Red iaf lilly igår, vi rtänade skänkelvikning i galopp. gick sådär, hon blir väldigt het men vissa stunder kände jag att vi fick till riktigt fina och runda!:)

Sen när vi travade av dem var hon superfin! Gick i låg form och var helt avslappnad!:)

I morgon har jag ingen korall eller ridning. TRÅKIGT med stora bokstäver! Men på onsdag ska jag rida swap, en tinker på 20 år(?) som är fin som satan!:) Maria kanske fotar.
Nu ska jag äta mellis, plugga och kolla på bb. Missade ju igår eftersom jag kom hem sent från stallet!



V. 19

Måndag: Ridlektion, markarbete/hoppning och innan det fixa Roberto.

Tisdag
: Förhoppningsvis till Sterk efter skolan. Annars är jag hemma och pluggar

Onsdag:
Jag och Elin har stallgänget i stället för Frida, det är vårt "stallfritids".

Torsdag:
Fixa Roberto, Ridutveckling

Fredag:
Hoppträning!

Lördag: Jobb

Söndag: Sovmorgon!!!

Ja, ta det lugnt den här veckan var det ja... Men får se till att inte komma hem försent på kvällarna bara.
Lite rolig bild från i somras när vi skulle ta ut hästar och de var lite ivriga att gå ut, den ena började smyga sig ut, man lyckades putta tillbaka den och sedan började den andra haha. Och vi kunde inte gå för att vi väntade på Emilie som också skulle med.


Hemma.

Jag är hemma från skolan idag, kände mig heöt konstig imorse, yr, frusen trött och jag vet inte allt. Men har sovit hela förmiddagen och nu känner jag mig bättre. Tror bara att det har varit lite mycket i helgen, så nu har jag vilat upp mig lite. Åker förmodligen till Sterk sedan iaf. Har lite saker att fixa där. Så det blir nog ridning ändå :D fick det för mamma också, det brukar jag aldrig få annars så det var ju ett stort plus :D. Men jag får ta det lugnt. Går till skolan imorgon ialla fall. Kommer nog inte uppdatera så mycket mer idag, kommer kanske upp ett tidsinställt under eftermiddagen och så skriver jag om ridpasset om jag rider ikväll :D


True...

Don't get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you.




Söndag

Har mått sådär hela dagen, men i morse var jag på Sterk och var tävlingsfadder, åkte sedan hem och sov några timmar. Och sedan bestämde jag mig för att åka tillbaka till Sterk och träffa Elin. Vi hade putsverkstad, vi tog ett täcke och satte oss i gräset i solen, jag tog med allt som var i behov av putsning i Robertos skåp. Det var väldigt mysigt och grejerna blev fina. Vi tog även hand om vår hopptränares berner sennervalp Judith en stund, huur söt som helst verkligen, vill bara ta med henne hem!

Nu ska jag snart sova. Måndag och skola i morgon, och jag ska försöka vara piggare då, ridning på kvällen också så det är bäst att jag är friskare!

Favoritbilden från majpokalen, bästa Flamsi!


See ya :D

glöm inte tävlingen..

Vad är DIN favorit outfit?

Maila in din favvorit outfit till [email protected] och var med och vinn en fet länkning!


<3

The first to apologize is the bravest. The first to forgive is the strongest. The first to forget is the happiest.
gamal bild, lååångt hår!

Gårdagens galna kväll!

Shit va kul vi hade! Jag, julie syster och fredrik :)

det saknades kubb "pinnar", improvisationen på TOPP!

Jag har insett att jag är en väldigt dålig förlorare, typ på fifa när alla äger ut mig och jag hotar med att stämma spelarna! haha..

Det blev typ 6-2 i varenda match, weeho..

Nu ska jag snart gå upp ur sängen och äta lunch, älskar sovmorgon! Sen blir det iväg till STERK, meeting maria there ;) och ja, jag är superflummig och oseriös!


Om ni funderar..

.. varför jag skriver så lite om Korallen just nu så är det så att hon har sträckt sig i en muskel. Ingen fara, hon blir bra. Just nu är hon på rehab och kommer hem inom kort!:)

 


Gårdagen!

Sorry för dålig uppdatering. Men hela dagen tillbringades i stallet och vår ungdomsstyrelse målade hinder som maria nämde i tidigare inlägg! Maria tog min bild och la ut så här kommer den igen, haha ;)

Tycker de blev sjukt snygga, vad tycker ni?



Fixardag!

Hela dagen idag har tillbringats på Sterk, först jobb till 12 och sedan hade US och föräldrakommitén fixardag, målade hinder, rensade ogräs och så vidare. Vi passade på att bygga på vårat käpphäststall som är vårt framtida projekt för de yngre i stallet. Även lite annat kul hann vi med också. Jag som jobbat med rejäl förkylning känner mig sådär just nu, det tar på krafterna att jobba när man är förkyld. men vad gör man inte för sin älskade klubb!

Såhär går det när Sterkus målar hinder: Från roströd till illrosa


Och ibland kan man ju fundera vad vi håller på med... Jag och Elin spionerar ;)


Nu ska jag kolla på tv en stund och sen sova, och försöka bli frisk, imorgon blir det nya tag, ska vara tävlingsfadder på Sterk's plätthoppning.
Hörs imorrn!

horselife!


Favorit outfit?

Vad är DIN favorit outfit?

Maila in din favvorit outfit till [email protected] och var med och vinn en fet länkning!

 

 


Outfit majpokalen!

Hjälm: john whitaker


Stövlar: Bocaj


Säkerhetsväst: Racesafe


Handskar: -


Tröja+tävlingsskjorta: kingsland + cubus


Spö: Grand Prix


Schabrak: CRW

 


Nyklippt!

Har precis kommit hem från frisören, nu har jag klippt av håret ungefär en dm, så nu är det som det ska vara. Hade tänkte låta det växa, men kände att det blir skönare med kort hår till sommaren.

Nu ska jag verkligen tänka på att ta hand om mitt hår, har nu under sista tiden när jag varit så trött på det och bara slängt upp det i en knut, så nu har det gått av ganska mycket. Så inpackning minst gång i veckan och utsläppt så ofta det går och alltid värmeskydd när jag plattar! Så att håret är fint i sommar och tills jag börjar gymnasiet.

Det har förövrigt varit grymt sint väder hela veckan, jag har passat på att sola vill jag lova!

Film från majpokalen kommer upp ikväll!


Outfit majpokalen!



Hjälm: Lamicell transformer
Stövlar: Bocaj
Säkerhetsväst: Racesafe
Handskar: Roeckl
Tröja+tävlingsskjorta: Hööks
Spö: City Gross
Schabrak: Sjöhagen Wear

Kommentar.

Fick en kommentar av en Anonym som tycker jag ska byta upp mig till enstörre ponny än zingo!

Mitt svar: Zingo är 137 cm hög. Han är grov och viktbärande. Jag tror inte han dör av att jag som rider är 163 och väger 48 kg? Men om du tror det så får du väl göra det, men ingen av mina tränare säger att jag är för stor på honom. That´s it!

Och korall är 139 cm och nättare i typen, och där har jag inte fått någon kommentar om det? Grow up säger jag bara.



(btw, jag kan spåra ip adresser)



Bilder!









Bildbomb från tävlingen!

hur fin är han inte?!

gillar att malin precis fotat när jag pratar med honom.. haha!

har massa mer, dock när jag hoppar uppåt och det är ju inte så kul att se!

KOMMETERA!



Bilder!

Imorgon kommer alla bilder från majpokalen upp, så håll utkik! :D

Ridutveckling


Hello! Nu är jag tillbaka, har haft lite bloggtorka, ingen big deal. Får hoppas att inspirationen är kvar nu!

Idag har jag ridit ridutveckling, hade Lancelot och vi red i stora ridhuset, skönt när man har storhäst, och även skönt för ponnysarna att kunna sträcka ut lite. Vi jobbar med utbildningsskalan och i dag stod lösgjordhet på schemat, skänkelvikning, ha koll på yttersidan och lite galopparbete. Jag tycker att han var fin, lite spänd, men det släppte så småningom, i galoppen var han ruskigt fin, kändes som att jag skulle kunna gallopera på stället, och han ökade fint också, så lydig och jag behövde knappt göra någonting. Efter galopen slappnade han av mer och fick lite bättre bjudning. På slutet när vi avslutade blev han riktigt fin! Det var så länge sedan jag red honom så hade nästan glömt bort hur det känns. Fina, fina prinsen!



Har anmält mig till en dressyrtävling, det var typ hur länge sedan som helst jag tävlade dressyr. LB:1 och LA:1(!) blir det. Min ridlärare tyckte jag kunde testa LA... hoppas jag överlever, men det ska nog gå bra :) Det blir min och Lancelots första dressyrtävling, så nu får han visa vad han går för, det är väl egentligen dressyren som är hans starka sida, men med mig har han fått vara hopphäst, men nu blir det dressyr för hela slanten!

no one can control me, cuse this is what im made of.



Bild från valborg!




Sommarbilder!


hv polo nördar!


steekarn!




Korall


sommar music, fina ponnyn och fice väder, vad kan bli bättre?


Utvärdering

Tävlingen på zingo gick okej. Hans självförtroende har sjunkt till botten och den dagen var det inte kul att hoppa tyckte han! Han bromsade till på varenda hinder även om jag fick rida för kung och fosterland.. träningsverk i armarna från att hålla fram honom!

0:a i första klassen, men nöd och näppe.

4: fel i andra, han var mer på och positiv! Hela rundan var på tid så jag satsade verkligen på snäva svängar och bra tempo! Tyvärr petade han en bom med bak, men men vi tar nya tag!




finaste zingo.




nu kan min tränare inte klaga på blicken iaf!






RSS 2.0